Det sanna ljuset i tillvaron

On english in mobil version at the bottom


Har du tid att inte må bra...?

Psykisk ohälsa bland oss ökar, att få kunskap om vad som skapar ohälsa men också vad vi behöver och kan tillföra för att skapa psykisk hälsa finns samlat i denna bok jag skrivit. De redskap och vertyg vi behöver för att minska på det som skapar psykisk ohälsa och det som vi behöver mer av i vårt liv är något jag försöker sätta fingret på.

Detta genom att sätta ord på de tillstånd som finns i vårt psyke och reder ut hur vi kan förstå dessa tillstånd hur känslor kopplade till rädsla kontra kärlek finns med oss i varje val och varje dag i vårt liv. Detta ihop med reflektionsfrågor för att du ska kunna förstå vart du befinner dig och hur du samtidigt kan arbeta med dessa tillstånd och vardagssituationer.

Baksidetexten lyder:

"Denna bok handlar om sådant som skapar obalans och balans i den moderna människans liv. Den moderna människan har allt mer hamnat i ett obalanserat tillstånd där vi låter bland annat rädsla, stress, egoism, materialism och skuld ta över våra liv.

Boken tar upp både de obalanser som vi har skapat men också vad som kan skapa balans i vårt liv, så att vi kan finna tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv både på individ- och samhällsnivå.

Vad innebär egentligen villkorslös kärlek, lycka, integritet, identitet, frihet och medvetenhet? Detta och mycket mer kommer denna bok behandla.

Boken innehåller reflektionsfrågor på varje kapitel så att alla kan reflektera utifrån sitt egna liv, utifrån den nivå och behov man själv har i livet. Boken är en handledning för oss för att finna en existentiell balans i livet, så att vi kan må bra med våra liv i vårt liv"

Beställ bok genom webbshopen, min Facebook, mail cisscco@gmail.com eller fråga efter den i din lokala bokhandel och bibliotek.

Provläs bok http://media.wix.com/ugd/cea756_4ae553fe709540c29c4342354180e13f.pdf

Finns recention på bokus om ni vill veta vad nån annan tyckt om den

http://www.bokus.com/bok/9789198120608/det-sanna-ljuset-i-tillvaron-om-existentiell-balans-och-valbefinnande/

Ljudboken är inspelad av mig. Finns att lyssna på i de flesta ljudboks apparna och även Bokus. https://www.bokus.com/bok/9789189539242/det-sanna-ljuset-i-tillvaron-om-existentiell-balans-och-valbefinnande/

Några ord från läsare om boken

"Jag har haft Äran att träffa Författaren bakom denna mycket välskrivna bok, Cecilia Ekman! En härlig och varm tjej, som har en brinnande längtan efter att få förmedla Kärleksbudskap om Existentiella Balanser och Obalanser i Människors liv!

Hon har skrivit en Bok som betyder mycket i vårt Samhälle sv idag, Ett Samhälle där vi ju möter mycket Prestationskrav och Stress, Egoism, Begäret Efter Materiella saker osv.

Cecilia Ekman går i Boken Det Sanna Ljuset i Tillvaron på Djupet med Orsakerna till Våra Existentiella Balanser och Obalanser i våra liv!
Boken tar upp alltifrån Vad det är som kan orsaka många av våra Rädslor och får oss Stressade och Ångestfyllda, vad som får oss att Känna Skuld osv till Sex och Samlevnadsfrågor!
Frågor om Vad Sann Kärlek är tar hon också upp i Boken!

Det sistnämnda tyckte jag personligen var det mest intressanta kapitlet i Boken!
Hon ger väldigt bra Svar på de frågor som ställs i Boken! Man får verkligen Bra råd om hur man kan förbättra och ordna upp saker och ting som kan va fel i ens liv! Så finns det en rad reflektionsfrågor också till varje Kapitel vilket jag tycker är väldigt bra.

Boken är väldigt Pedagogisk ifrån ett Beteendevetenskapligt perspektiv!
Jag rekommenderar varmt denna Bok till Människor i olika åldrar som går och längtar efter att få svar på Existentiella frågor som rör Kärlek, Rädslor, Skuldkänslor och som lider av Stressrelaterade sjukdomar!
Denna Bok är som Bomull för Själen och vårt Psyke och kan ge oss Nycklar till att öppna Nya Dörrar som vi inte trodde fanns och som kan få oss i Balans och Må bra mentalt och psykiskt!"

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Boken "Det sanna ljuset i tillvaron" är en övergripande bok som tar upp diverse intressanta och djupgående ämnen som rör det mänskliga spektrat. Du kan läsa om allt ifrån hur vi värderar och ser på oss själva, vad som skapar vår känsla av eget värde, till reflektioner om varifrån känslan av inre tomhet kan uppstå och där människor söker fylla detta inre tomrum med arbete, materiella ting eller genom att leva ut sin sexualitet. Jag tycker att boken är mycket bra då den går på djupet och även tar upp själens sökande efter mening och hur spiritualitet kan vara en del av denna mening. Reflektionsfrågorna i slutet av varje kapitel fyller en givande funktion i att få mig som läsare att fundera kring de olika områdena, hur de berör mig personlighet och vad jag behöva tänka på för att kunna förändra och förbättra mitt eget liv."

 

" Jag vill varmt rekommendera en bok som en vän till mig Cecilia Ekman skrivit <3 Varmt,ömsint,uttrycksfullt,lärorik,insiktsfull,tankegivande,lärande ...skriven.Väldigt duktig på att få ner ord i skrivande form som väcker eftertanke och är lätt att ta in och med sig:) Boken heter : Det sanna ljuset i tillvaron -Om existensiell balans och välbefinnande,beställ gärna denna och läs,den är verkligen bra !!

Andra evenemang

- Bokmässa Örebro 2018

- Läsfest Askersund 2019

Dela den här sidan

The true light in existence: -

About existential balance and well being


My book on mental health on english you can buy and read more on amazon