Psykisk hälsa

Att arbeta utifrån psykisk hälsa är att se individens resurser och bygger på att finna vertyg för att individen ska hitta vertyg och känna igen sina resurer utifrån sin egen psykiska balans och välbefinnande. Det välbefinnande är att uppmärksama de obalanser och hitta sätt för att minska dem och öka de balanser som finns.


Boka mina tjänster på Bokadirekt


Presentation medium

Hej!


Jag har varit medial och intuitiv sedan jag var barn och utvecklat verktyg för att hantera det ju äldre jag blivit. Jag kan se din framtid genom kraften från universums medvetandefält och våra ärkeänglar. Jag använder mig av tarotkort för att läsa av dessa tecken som jag får fram och ger dig vägledning och stöd i alla typer av frågor i livet.


I mitt arbete är jag duktig på att läsa av din situation och ge dig bra verktyg för att hantera eller förstå hur du ska komma vidare och kan ge dig tecken och information för framtiden som jag får fram. Jag kan också få budskap från andevärlden men jag kan inte sia om döden.


Jag har sedan 2010 väglett många till att hitta sin plats i tillvaron och bemästra sin andliga förmåga för att må bra och komma vidare framåt. Är öppen för de mesta inom det andliga och den spirituella utvecklingen.


Min andliga Podcast


Dela den här sidan