Min berättelse som maskrosbarn

Om vägen från psykisk ohälsa som barn till psykiskt välbefinnande som vuxen

Detta är en berättelse om mig som maskrosbarn och hur mitt liv var otryggt, ensamt och psykiskt ohälsosamma för mig att växa upp i. Hur ensamheten och otryggheten utvecklade mig att må dåligt över mig själv, hur det skapade ilska, ångest, låg självkänsla, skuld och skam samt destruktiva val. Och hur min kamp och kunskap i vuxna år har fått mig och lyckats vända det till psykisk hälsa och välbefinnande. Jag berättar vilka verktyg som hjälpte mig som barn och vuxen att återfå kraft och energi till att leva i psykisk hälsa.

Mer hur man bokar mig för denna föreläsning ce.artistic@gmail.com

Föreläsningar jag haft:

- Vingåkers bibliotek för allmänheten 

-Bubblis cafe Örebro för allmänheten 

- Aulan på sjukhuset i Eksjö för socionomer i Eksjö med omnejd

-Bromstensgården Utredningsboende Tensta-Spånga (via Skype) 

Liten notis som jag vill uppmärksamma att enligt tvplay klipp så ska var fjärde barn växa upp med någon form av psykisk ohälsa i hemmet. Viktigt och ej blunda för. https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/11987486

Föreläsning: Det sanna ljuset i tillvaron...Psykisk balans & välbefinnande

Denna föreläsningen handlar om min bok "Det sanna ljuset i tillvaron".

Har du tid att inte må bra...?

Psykisk ohälsa bland oss ökar, att få kunskap om vad som skapar ohälsa men också vad vi behöver och kan tillföra för att skapa psykisk hälsa finns samlat i denna bok jag skrivit. De redskap och vertyg vi behöver för att minska på det som skapar psykisk ohälsa och det som vi behöver mer av i vårt liv är något jag försöker sätta fingret på. Detta genom att sätta ord på de tillstånd som finns i vårt psyke och reder ut hur vi kan förstå dessa tillstånd hur känslor kopplade till rädsla kontra kärlek finns med oss i varje val och varje dag i vårt liv. Detta ihop med reflektionsfrågor för att du ska kunna förstå vart du befinner dig och hur du samtidigt kan arbeta med dessa tillstånd och vardagssituationer.

Föreläsningen utgår från de jag skrivit i min bok men man måste ej ha läst min bok för att få en bra föreläsning om den existentiella balans/psykiska hälan & ohälsan.


Föreläsningar jag haft:

- Balans i Örebro

- Hagabergs folkhögskola - Södertälje

För att boka mig skicka till ce.artistic@gmail.com

ADHD kontra psykisk ohälsa i uppväxten

Den här föreläsningen fokuserar mycket på de barn som växer upp i dag och vad som kännetecknar ett barn med otrygga hemförhållanden som kan förväxlas med adhd, vad ett indigobarn/stjärnbarn är och vad det är som gör dem annorlunda, vad är det gör en diagnos på ett barn hälsosamt och vad är fallgroparna för att få en diagnos.

Hur bemöter vi dessa ungas behov med en psykologisk bakgrund för att främja pedagogiska vertyg och kunskap i den evolution och de behov dessa barn har.

Hur kan psykologiska missförhållanden upplevas för ett barn men också hur vi ser vart vi vuxna brister i att möta dem och förstå vårt eget behov av kärlek och trygghet.

För att boka mig skicka till ce.artistic@gmail.com 

Föreläsning - Villkorslös kärlek kontra egocentriska samhället

Hur lär vi oss att arbeta mer utifrån känslan kärlek i vårt liv..

Hur lever vi mer ifrån vårt hjärta, älskar oss själva, sammarbetar med varandra och håller goda relationer till sig själv och andra.

Hur skapar vi lycka i vårt liv och en god och kärleksfull självbild. Hur når vi ett steg på väg i att nå vår fulla potential och uppfyller våra drömmar.

Hur narcissmen växer och det egocentriska tänkande och hur vi gör för att bryta det

För att boka mig skicka till ce.artistic@gmail.com 

Dela den här sidan