Samarbeten

Här kommer projekt att komma som sker i samarbete med andra inspirerande människor

Tarottv.se

Min podcast i samarbete med Tarottv.se

Tryck på länken för läsa och lyssna mer!

Spirituella samtal

Johan Forsmark

Föreläsare från Laholm om särskolan och hur vi kan arbeta med det kreativa för att lära och må bra.

Vi ser ifram emot det här sammbet!😀
Jag tycker mycket spännande när sammbet med någon som bor I Örebro och jag själv till halland och Skåne! Jag vet Cecilia Ekman med är öppen för att öka sociala nätverk för målgrupp LSS och särskolan! Vi både två tror ju på Kreativitet! 😀

Jag Johan forsmark och Cecilia Ekman ska träffa i helgen för att jobba ihop oss än mer !

Jag och min kompis håller på med föreläsning och jobba mycket om samhället frågor, psykisk hälsa, LSS, särskolan, pedagogik i skolan med mer! Har själv gått I särskolan! Har så fokusera mycket på psykiskt ohälsa! Jag tror mycket på musik betydelse! Min fråga är det något som skulle vara intressant för dig? Har fått nys om att du jobbar som journalist! Jag har lite läs och skriv svårigheter! Finns mycket mer som jag skulle vilja ha ute i samhället!

Något skulle vara intresserad för! Jag vill samarbeta med Cecilia Ekman Örebro Jag Johan Forsmark vill öka sociala nätverk för målgrupp LSS och särskolan. Jag Johan forsmark tror mycket på musik betyse och hjälpa kriti

Vi tänkte att vi kan börja med att samarbeta för att få igång det sociala nätverket på något vis! Vi tänkte mycket ny tänkte ! Spännande att vi bor på olika sätt i Sverige, hoppas ett sammbet mellan Örebro och kanske halland och Skåne där jag är från. (Laholm)

Min presentation om mig föreläsning! Johan Forsmark har gått I särskolan. Jag Johan forsmark prata om vad händer efter särgymnsiget , jag har ett lättare intellektuell funktionsnedsättning, har även verbala dyslexi . När jag Johan forsmark gick på gymnasiet så insjuknade jag i psykiskt ohälsa. Tänkte jag pratar. Jag pratar även mycket om hur musik betydelse för människor med olika typer av funktioner och psykiskt ohälsa kan användas som ett exempel hjälp medel. Jag Johan forsmark tror att det är namnet särskolan skolan som fel på. Är ihållt och vad som händer efter gymnasiet . Genom statistik är det en av fem som få jobb. Jag Johan forsmark tror även finns en annan statistik är att det tre av 20 som få jobb efter särskolan gymnasiet . Eva Dahlbergs tillstånd att använda "Du mitt barn " på mina föreläsningar "

Om min resa, mina mål " på bl.a föreningar och en del andra tillställningar Max publiken under coronaviruset, dock ej om det är föreläsning för: landsting, kommun, radio eller tv,dessa får då betala STIM avgiften !( då är det inte jag själv Johan Forsmark som betalar Stim. Jag har även sötd av Magnus Tideman som är professor i handikappvetenskap vid Högskolan I Halmstad . Jag pratar även om vad som händer just nu i livet!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag Cecilia Ekman är ett såkallat maskrosbarn, detta innebär att jag är uppväxt i ett dysfunktionellt hem där psykisk ohälsa förekom. Denna psykiska ohälsa lede till självmordstankar, mobbing, utanförskap, ångest och självskadebeteende på min insida,

Jag fick ej rätt hjälp av varken psykiatrin, lärare, socialtjänsten eller andra myndigheter men jag överlevde min barndom. Som vuxen har jag haft en äldre pojkvän som mentor och förebild samt utvecklade mitt intresse för psykologi. Detta ledde till att jag läste beteendevetenskap på högskolan och även en bok om pyskisk hälsa och psykisk ohälsa, en självhjälpsbok hur att finna sin bästa psykiska hälsa och rensa på sina psykiska rädslor och blockeringar, skamk och skuld och diverse som kan vara psykiskt ohälsosamt.

Jag föreläser idag bland annat genom hjärnkoll och min uppväxt, detta för att jag tycker det är viktigt och få inspirera ungdomar att inget är omöjligt trots det ser mörkt ut samt ge myndigheter idag en insikt i hur man kan förändra och förbättra samt hitta kärnan till hur vi kan minska och vägleda unga genom psykisk ohälsa till nya möjligheter.

Jag och Johan har båda erfarenheter kring skola och tillvaro som unga som vi vill dela, inspirera, förändra och förbättra. Men vi har också båda ett stort intresse för det kreativa vilket var även min som Johans del av att bryta psykisk ohälsa. Jag skriver och är också konstnär där jag får leva ut mina känslor och de kanaler av mitt mående till.

Obs gå särket att gör coronaviruset särket! Om ni är intresserad , vore det jätte trevligt om ni hörde av er.
Med vänlig hälsning Johan forsmark fd Nilsson och Cecilia Ekman
Cecilia Ekman 0704008214
Johan Forsmark 0705213107

Dela den här sidan